HUOLTAA KOTISI

VARMASTI HYVÄ VALINTA

FIXILLÄ YLI
40000
TYYTYVÄISTÄ
ASIAKASTA

Laadukasta ja luotettavaa toimintaa jo vuodesta 2008 lähtien

FIXI Oy on valtakunnallinen palveluyritys. Olemme erikoistuneen omakotitaloihin kohdistuviin huoltotöihin. Meillä on vahvaa osaamista kodin Ilmanvaihtojärjestelmän huoltamisesta, yläpohjan lisälämmöneristämisestä ja savuhormin kunnostuksesta. Fixillä on jo yli 45 000 tyytyväistä asiakasta, jotka ovat luottaneet osaamiseemme ja korkeaan laatuumme.

Toimimme valtakunnallisesti yhdenmukaisella palvelukonseptilla. Myynti-/asennusyksikkömme ovat Oulun alueella ja Vantaalla. Päätoimipaikkamme on Kempeleessä.

fixi ulkoa.jpg 

 

Arvot

Yrityksemme arvot ovat asiakaskeskeisyys, luotettavuus ja uudistuskykyisyys. Haluamme tehdä työmme huolellisesti ja nopeasti, asiakkaalle lisä-arvoa tuottaen. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi. Toimituksen sisältöön ja sovittuun työn hintaan voi luottaa, se sisältää kaiken ilman ylimääräisiä lisäkuluja. Uudistamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja tavoitteemme on ylittää asiakkaan odotukset.

 

Toimari piipussa (1).jpg

 

Fixillä toimitusjohtajakin käy työmaalla. " Palveluketju tulee toimia alusta loppuun. Laadun ja asiakaskeskeisyyden varmistaminen edellyttää yrityksen jokaisen toimijan saumatonta yhteistyötä tavoitteen toteutumiseksi. Se on meillä yksiselitteisesti laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas "

Sami Pikkuaho, toimitusjohtaja, Fixi Oy

 

fixi-asiantuntija.png

 

Pyydä FIXI® huoltoasiantuntijan yhteydenottoa!

 

 sinetti_10v.png