HUOLTAA KOTISI

ENERGIASÄÄSTÖÄ JA

ASUMISVIIHTYVYYTTÄ

FIXILLÄ YLI
40000
TYYTYVÄISTÄ
ASIAKASTA

 

FIXI® eriste on paras tapa varmistaa energiatehokas talo.
Toteutamme kotiisi selluvilla-lisälämmöneristyksen avaimet käteen -palveluna!

Lisäeristämisellä vaikutetaan lämmityskuluihin 

 
Koska yläpohja muodostaa pinta-alaltaan rakennuksen suurimman rakenneosan, poistuu sen kautta myös suurin osa talon lämmitysenergiasta. Siksi yläpohjan lisälämmöneristys on helpoin ratkaisu vaikuttaa rakenteiden lämpöhäviöihin kustannustehokkaasti.

Energiatehokkuus kasvaa

 
Yläpohjan energiatehokkuuden parantaminen on nopea ja turvallinen keino säästää selvää rahaa ja ympäristöä. Parhaimmillaan yläpohjan energiaremontti maksaa itsensä takaisin 3-5 vuodessa. Selluvilla on hengittävä, puupohjainen lämmöneriste, joka toimii kosteusteknisesti vaativissakin olosuhteissa. Tuotteeseen lisätyt palon- ja lahonestoaineet tekevät selluvillasta turvallisen ja kestävän käytössä.

Asumisviihtyvyys parenee

 
Hyvin eristetyssä talossa on viihtyisä asua. Kun yläpohjan lämmöneristys on kunnossa, lämpövuoto yläpohjan kautta hidastuu ja samalla vedon tunne vähenee. Huoneen lämpötilaa nostetaankin pari astetta juuri vedon tunteen vuoksi. Jo muutaman asteen huonelämpötilan nosto lisää energiankulutusta 10 - 20 %. Kesähelteellä hyvä yläpohjan lämmöneristys pitää sisätilat pitempään viileänä.

Rakennuksen käyttöikä pitenee

 
Ilman riittävää lisäeristystä lämmin sisäilma pääsee yläpohjan läpi kylmään ullakkotilaan ja tiivistyy kosteudeksi rakenteisiin, aiheuttaen kosteusvaurioriskin.
Lisäeristetyssä yläpohjassa on tiivis ja hengittävä rakenne, joka vähentää kosteusvaurioriskiä.

Huonosti eristetyn yläpohjan kautta talon lämmitysenergiasta menee hukkaan jopa 60 prosenttia. Tämä ilmenee suurena energialaskuna talvisaikaan, kun ulkona paukkuu pakkanen ja lämmitystarve on korkeimmillaan.

Katso video: Asiakaskokemus

[Video]Lämmin koti

  

 IMG_1074.jpg IMG_1377.jpg

 

Asiansa osaavat FIXI® eriste selluvillan asennusyksikkömme palvelevat koko maan alueella ja varmistavat kotisi energiatehokkuuden ja viihtyvyyden - Soita asiakaspalveluumme ja kysy tarjous kotisi lisälämmöneristämisestä!

 

fixi-asiantuntija-lampokamera.png

FIXI® huoltoasiantuntijamme tarkistaa yläpohjan lämmöneristyksen lämpökameralla. Kuvauksen avulla nähdään vuotokohdat ja voidaan määrittää mahdollisen lisäeristyksen tarve.

 

• Tutustu Lisälämmöneristyksen työvaiheisiin

• Hyödynnä kotitalousvähennys

  

TILAA ILMAINEN LISÄLÄMMÖNERISTYSARVIO
SOITA 010 8383 300
TAI TÄYTÄ LOMAKE ALLA


Kyllä kiitos, haluan ilmaisen lisälämmöneristysarvion!

Nimi

Puhelin

Veroetu kodin huoltotöihin

Suomen valtio tukee kotien lisälämmöneristystyötä suoralla veroedulla kotitalousvähennyksen muodossa.


Lisälämmöneristyksen työvaiheet